Parkeerdrukmeting

Parkeerdrukmeting uitvoeren en praktische oplossingen

Is er sprake van parkeerproblematiek in jouw gemeente? Door een parkeerdrukmeting te laten uitvoeren krijg je inzicht in deze problematiek en worden er praktische oplossingen aangereikt. Ik zal bijvoorbeeld op verschillende tijdstippen metingen uitvoeren om een betrouwbaar en volledig beeld te krijgen van de parkeerdruk. Ook kan het zijn dat er wordt bekeken wie er parkeert in een bepaald gebied. Zijn dit mensen die een vergunning hebben of in een bepaald type auto rijden? Verder kan er inzicht worden gecreëerd in hoeveel mensen er fout parkeren. Een aanvullende onderzoeksmethode is het uitvoeren van een face-to-face onderzoek of het afnemen van een vragenlijst onder de parkeerders. Het hangt af van de doelgroep op welke manier dit zal plaats vinden. Wil je een parkeerdrukmeting laten uitvoeren in jouw gemeente? Neem vrijblijvend contact met mij op!

parkeerdrukmeting
parkeerdrukmeting

Parkeerdrukmeting brengt oorzaken in kaart

Door de oorzaken van parkeerproblematiek in kaart te brengen met een parkeerdrukmeting kun je vervolgens op een effectieve wijze inspelen op het probleem. Hierdoor voorkom je ergernis bij bewoners omdat ze nergens hun auto kwijt kunnen. Ook zorg je er zo voor dat er minder verkeersoverlast is. Bij het uitvoeren van een parkeerdrukmeting breng ik de bezettingsgraad in kaart. De uitkomst van het onderzoek presenteer ik een overzichtelijk onderzoeksrapport van de parkeersituatie. Zo krijg je met een parkeeronderzoek een ideaal inzicht in het gebruik en aanbod van de parkeergelegenheid. Wil je een verkeersonderzoek laten uitvoeren? Bel dan naar 06 15 09 16 68 of stuur een mail naar Johan@dejongciviel.nl.

Parkeerdrukmeting en advies

Op basis van de uitgevoerde parkeerdrukmeting geef ik ook aan welke praktische implicaties de situatie heeft. Wanneer de parkeerdruk bij een bepaald gebouw erg hoog is wordt er gekeken of het mogelijk is om extra parkeerplaatsen te creëren bij het huidige parkeerterrein. Als dit niet mogelijk is, wordt er naar andere inventieve oplossing gezocht. Daarbij vind ik het belangrijk om je zo snel mogelijk een terugkoppeling te geven. Naast het uitvoeren van parkeerdrukmetingen ben ik op veel meer gebieden binnen de Civiele Techniek actief. Heb jij een klein of middelgroot project met wegenbouw, waterbouw of riolering in de werkvoorbereiding en moet dit snel klaar zijn? Dan ondersteun ik je graag met het tekenwerk en het schrijven van bestekken. Bel naar 06 15 09 16 68 om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Mail: Johan@dejongciviel.nl
Telefoon: 06 15 09 16 68
Adres: Bosweg 27, 3356 MR Papendrecht
KvK: 66686229

© De Jong Civiel